A Kahi Healing előnyös hatásai

Legyél a középpontodban!

Középpontban, egységben maradni önmagaddal, a lelki békédet megőrizve, harmóniában és áramlásban lenni az “itt és most”-ban… Igen, ez könnyű egy távoli hegy tetején, egy kolostorban ülve, de néhány fokkal nehezebbnek tűnik a nyugati, rohanó világ emberének. Azonban ez az, ami talán az egyik legfontosabb eredménye a Kahinak, még számomra is:).

Az információs mezőben végzett munka eredményeként már az első Kahi kezelést követően sokkal kiegyensúlyozottabbnak, stabilabbnak fogod érezni magad. Ezt az állapotot nemcsak a KaHi Healing kezelés alatt tudod megtartani, hanem a csakráid kiegyenlítése és összehangolása miatt a Kahi kezelést követően is. Ez lesz az első olyan változás, amely mindenki számára feltűnik majd, hogy a középpontodba kerültél.

Aktiváld az öngyógyító erőidet!

Abban a korban élünk, amikor túl sok dologra figyelünk magunk körül, számos emberre koncentrálunk, így nem csoda ha megfeledkezünk a fizikai énünkről. Csak akkor fókuszálunk a testünkre, amikor egy fájdalomérzettel magára vonja a figyelmünket. Az első lépés az öngyógyítás felé, ha felismerjük, hogy a fájdalom egy jelzés a számunkra. Egy jel, hogy legalább annyira legyünk fontosak saját magunknak, mint bárki más. Vegyük a jelzéseket és gondolkozzunk el azon, hogy mit üzen számunkra egy fájdalom, vagy egy betegség, hogy a valódi probléma kerülhessen megoldásra.

A Kahi kezelés során elsődleges feladataink közé tartozik, hogy segítsünk megértetni a klienssel, hogy vállalnia kell önmagát és a felelősséget a saját gyógyulásáért. Minden ember magában hordja az EGÉSZsége kulcsát, még azoknál a betegségeknél is, ahol az orvostudomány tehetetlen... Egy Kahi kezelés alatt a testi, lelki és szellemi rendszerek a két kezem között kialakuló feszültségi mezőben az isteni rendnek megfelelően kezdenek regenerálódni. Az öngyógyító erőid ezáltal aktiválódnak és így, Te indítod el a gyógyulás, változás folyamatát.

Oldjuk fel a benned lévő blokkokat!

Testünk energiarendszerén láthatatlan energia és fényhullámok folynak keresztül. Ezek révén marad egészséges és életerőtől áthatott a test minden szerve, szervrendszere és sejtje. A láthatatlan energia egy szivárványszínű auraként (testünket körülölelő hét energia réteg) veszi körül és táplálja a testünket, biztosítva az információk felvételét és a testi, lelki, szellemi jó közérzetet.

Azonban, ha a testünkben elakadások, blokkok jönnek létre és az energia szabad áramlása akadályozott, akkor a lelkünkön szomorúság, a testünkön pedig fáradtság és kimerültség uralkodik el. Ez egy jel, amely az életerő hiányára utalhat. Ilyenkor az az érzetünk, hogy nem vagyunk önmagunkkal és a környezetünkkel összhangban. Ezért fontos, hogy ezek a blokkok feloldásra kerüljenek a Kahi Healing® segítségével.

Felejtsd el a fejfájásod!

Miután "letettük" a generációs mezőben felhalmozódott terheket, számos terület rendeződhet az életünkben. A hangulati ingadozások, a párkapcsolati problémák és a családon belüli viszonyaink kisimulhatnak és az egészségügyi gondjaink, mint például egy makacs, vagy migrénes fejfájás is megszűnhet. Egy újfajta minőség veszi át az eddigiek helyét.

Azonban fontos lesz felismerni azt is, hogy mint minden betegségnek a fejfájásnak is milyen üzenetértéke van a számunkra. Így tudunk valóban, véglegesen elbúcsúzni a Kahi segítségével a fejfájásunktól.

Gyógyulj a számok erejével!

Jézushoz a 888-as számot rendelték. Ez a szám a jóhoz vezető utat jelképezi, Isten felé. A 8-as számnak számos kultúrában van jelentősége. Kínában a 8, a szerencse száma. Az Esthajnalcsillag is 8 ággal rendelkezik. Vishnu, a hinduk mindenható istene 8 karral bír, melyekkel átöleli a világot. A kereszténységben a 8-as az új kezdetét jelképezi, hiszen minden hét a nyolcadik napon kezdődik újra.

Láthatjuk, hogy a számok erejét már régóta felismerték és bizonyították. A tisztánlátó Gregory Grabovoi kb. ezer számsort írt le, melyeket sikeresen rendelt különböző betegségekhez. Dr. Zhi Gang Sha az általa felfedezett gyógyító számokkal komoly eredményeket ért el. És Tom Rietdorf is a fent említettek mellett, számos gyógyító számsort épített a Kahi koncepciójába. Gyerekeknél is nagyon jó tapasztalataink vannak a gyógyító számok használatakor. A Kahi kezeléskor alkalmazott technikák egyike a Fibonacci-számsorral való munka, amely a tökéletes egészséghez való igazodást segíti. A kezelést számos alkalommal egészítjük ki a gyógyító számok alkalmazásával, így Te is megtapasztalhatod a számok gyógyító erejét.

Szabadulj meg az ősi, generációs mintázatodtól!

A Kahi Healing® segítségével nagyon rövid idő alatt megvizsgálhatjuk, hogy az ősi felmenők sorában találunk-e feszültséget. Ez azért lényeges, mert hét generáció hat közvetlenül az életünkre. Minél közelebb helyezkednek el az őseink hozzánk, annál jelentősebb hatást gyakorolnak a létünkre.

A családot - számos szakember - a társadalom legfontosabb egységének, de egyben sok öröm és bánat forrásának is tekinti. Az örömmel szívesen élünk együtt, de a nehézségeket, a párkapcsolati problémákat, a betegségeket senki nem szereti.

Miből adódik mindez? Megfigyelések alapján, hosszú tapasztalatok sora bizonyította, hogy a gyerekek ritkán mernek teljesebb és boldogabb életet élni, mint a szüleik. Tudat alatt hűek egy többnyire kimondatlan, rejtetten működő családi hagyományhoz. Megismételnek bizonyos mintákat, amelyet genetikusan lehoztak jelenlegi életünkbe és amelyek nem ritkán súlyos teherként nehezednek a kapcsolataikra.

A Kahi Healing® módszerével lehetőségünk van a generációs mintázatot hét generációra visszamenőlegesen feloldani. Ennek következtében helyreáll a családon belüli rangsor, a női és a férfi oldal kiegyenlítetten rendeződik. Szeretet és harmónia veszi át a feszültségek helyét. Anélkül tisztítjuk ki az ősi energiákat, hogy a kliensnek át kéne újra élnie a történteket. Az egész folyamat a megbocsátásra épül, amely egy szilárd alapot teremt egy tartós gyógyuláshoz.

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva