A Kahi kezelés folyamata

A Kahi kezelés folyamatában fájdalmas beavatkozások, szurkálások és nyomkodások helyett gyengéd kézérintéseket élhetsz át, miközben én a testedet körülölelő információs térben váltakozva tartom a kezem. A Kahi Healing® teljességre, egységre törekvő szemléletmódja nem egyes szervekre irányul kizárólag, hanem az egész test, lélek, szellem és elme szintjén egy elképzelhetetlenül intelligens energiával harmonizálja a négy szintet.

A lényeg, hogy a kezelés alatt a tudat megnyílik egy magasabb rezgési frekvencia előtt, miközben én gondolati irányultság nélkül változó 10 másodperc és 3 perc közötti impulzusokkal biztosítom a diszharmonikus információ, pozitívra való cserélődését. Eközben a világmindenség legnagyobb hatalma, a szeretet, egy jó alapot teremt a tested öngyógyító erőinek beaktiválódásához.

A Kahi kezelés állva történik, amennyiben ezt az egészségi állapotod lehetővé teszi. Időtartama 60-90 perc közé tehető, a közérzetedtől, illetve az adott problémától függően.

Jelentkezz be egy Kahi Healing kezelésre! »

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva