A Trenon hármassága - Ayurvedikus masszázs

Az új, jövőbe mutató kezelési módok által egyre többen tapasztalnak a legkülönfélébb egészségi zavarok esetén is hatékony gyógyulást. Ezeknek az újfajta terápiáknak a sikere azon alapszik, hogy a testet, a lelket és a szellemet az áramló életerő egységes rendszerének tekintik és ekként is kezelik.

Te is, mint mi mindannyian test, lélek és szellem hármasságából állsz. Ennek a hármasságnak egy egységet kellene képezzen benned, miközben minden rész hatással van a többi részre.

Kezelhetjük a tested, a szellemed, vagy a lelked külön-külön is. Azonban sokkal bölcsebb és természetesen hatékonyabb is, ha a problémáid ismeretében, mindhárom területre kiterjedő, holisztikus szemlélettel közelítjük meg a rendellenességet. Ezáltal az egyes területek "gyógyító energiái" nemcsak összeadódnak, hanem egymást erősítve hatványozottabbá is válnak.

Ezt képviseli a Trenon hármassága.

Ayurveda - tradicionális indiai masszázs és terápia

Az "ayur-veda" jelentése: az élet tudománya. Az ayurvedikus masszázs  szerves része a tradicionális indiai gyógyászati rendszernek, ám önállóan is teljes egészet alkot. Célja a betegségek megelőzése, az egészség fenntartása, a test, a szellem és a lélek harmóniájának egyesítése.

Az ayurvedikus masszázs egyedülálló, számos ponton különbözik az általánosan alkalmazott masszázsoktól. A kezelés egy meleg olajjal történő teljes testmasszázs (egy masszőrrel), ahol az olajak kiválasztása minden vendégünknél egyedileg történik, a test típusának megfelelően (Vata, Pitta, Kapha).

Tudtad, hogy az Ayurvedikus masszázs felturbózza a Kahi kezelés hatását?

Ayurvedikus masszázs akciós áron a Biomix honlapján »
 

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva