A Trenon hármassága - Kahi Healing

Az új, jövőbe mutató kezelési módok által egyre többen tapasztalnak a legkülönfélébb egészségi zavarok esetén is hatékony gyógyulást. Ezeknek az újfajta terápiáknak a sikere azon alapszik, hogy a testet, a lelket és a szellemet az áramló életerő egységes rendszerének tekintik és ekként is kezelik.

Te is,  mint mi mindannyian test, lélek és szellem hármasságából állsz. Ennek a hármasságnak egy egységet kellene képezzen benned, miközben minden rész hatással van a többi részre.

Kezelhetjük a tested, a szellemed, vagy a lelked külön-külön is. Azonban sokkal bölcsebb és természetesen hatékonyabb is, ha a problémáid ismeretében, mindhárom területre kiterjedő, holisztikus szemlélettel közelítjük meg a rendellenességet. Ezáltal az egyes területek "gyógyító energiái" nemcsak összeadódnak, hanem egymást erősítve hatványozottabbá is válnak.

Ezt képviseli a Trenon hármassága.
 


Kahi Healing® kezelés - A varázslatos érintés

A Kahi Healing® a jövő új információs orvoslása, egy új és egységes négydimenziós "gyógyítási koncepció" mindenki számára, amely az egyedi kombinációinak köszönhetően egy erőteljes és egységes rendszert alkot, és a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzárendelve. A Kahi négy szinten hat: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.

Mit takar a Kahi Healing®?

A Kahi egy Hawaii-ról származó szó, jelentése: "Egynek lenni".

Amikor egységben vagyunk, akkor a saját isteni mivoltunkat éljük, ilyenkor mindenféle ítélettől, betegségtől és hiányállapottól mentesek vagyunk. A test, a lélek és a szellem oly módon kerül harmóniába, hogy az öngyógyítási folyamatok gyorsan és eredményesen hathatnak. Amikor megtaláltuk, felismertük és elfogadtuk önmagunkat, akkor tudjuk valóban uralni az életünket és működtetni a teremtést. Ebben tud segíteni a Kahi Healing®. Tapasztald meg Te is a Kahi jótékony hatását, kérj időpontot egy kezelésre.

Jelentkezz be egy Kahi Healing kezelésre »
 

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva