A Trenon hármassága - Tiszta élelmiszerek

Te is, ahogy mi mindannyian test, lélek és szellem hármasságából állsz. Ez a hármasság benned képez egységet. Minden résznek kihatása van a többi részre is. Kezelhetjük vagy az egyik, vagy a másik alkotórészed, de sokkal bölcsebb, és természetesen hatékonyabb, ha problémáid ismeretében a terápia mindhárom területre kiterjed holisztikus szemlélettel közelíti meg a problémát, és az egyes területek gyógyító energiáit nemcsak összeadja, hanem egymást erősítve hatványozottá teszi. Ez a Trenon hármassága.

Tiszta élelmiszerek

Elgondolkoztál már azon, hogy hogyan függnek össze a betegségeink a táplálkozási szokásainkkal? Hogy milyen egyszerűen megelőzhetnénk a problémákat? Táplálkozási tanácsaink célja, hogy felismertessük az eddigiekben kialakult helytelen étkezési szokásrendszereket és biztosítsunk egy utat a természetes és egészséges táplálkozás eléréséhez, valamint egy hatékonyabb életvezetéshez.

Ezáltal erősíthessük szervezetünk természetes ellenálló képességét és öngyógyító erejét, miközben megelőzhetjük a krónikus betegségek kialakulását, valamint jelentősen csökkenthetjük az idejekorán fellépő fájdalmas panaszokat.

A tudományos közvélemény ma már teljes mértékben egyetért azzal, hogy komoly összefüggés van a leggyakrabban előforduló krónikus betegségek, mint a cukorbetegség, az anyagcsere- és keringési zavarok, a daganatos megbetegedések, vagy akár az allergiák tömeges jelentkezése és azon egészségkárosító étkezési szokások között, amelyeket a fejlett, nyugati típusúnak nevezett társadalmakban kifejlesztettek.

Rajtunk múlik, hogy mennyire vállalunk felelős döntést táplálkozási szokásainkért és melyik utat választjuk. A krónikus betegségek kialakulásának nyújtunk táptalajt étkezési szokásainkkal, vagy szemléletmódot váltva fokozottan figyelünk egészségünkre.

Látogass el kizárólag minőségi és egészséges termékeket forgalmazó webáruházunkba a biomix.hu címre »

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva