Beszélgetés

Miután bejelentkeztél és megérkeztél az előre egyeztetett időpontodra, a Kahi kezelést egy beszélgetéssel kezdjük.

Ennek a beszélgetésnek kettős célja van:

  • az egyik, hogy mindazt a problémát és a magadról fontosnak tartott információt, amit meg szeretnél osztani velem megtehesd;
  • míg a másik cél az, hogy megismertessem Veled, hogy a Kahi Healing általi információs orvoslás hogyan működik és mire számíthatsz a kezelés alatt, majd azt követően.


Ezeket a beszélgetéseket egy kellemes légkörben töltjük, ahol már eleve megkezdjük a kezelésedre való ráhangolódást. A legfontosabb szempontjaim egyike amellett, hogy választ kapj a kérdéseidre az lesz, hogy el tudd fogadni, hogy a saját gyógyulásod útján akkor indulsz el, ha látod a betegségedhez vezető okot és ennek kialakulásáért vállalod a felelősséget. Ebben tudok a segítségedre lenni a beszélgetésünk és a Kahi kezelés alkalmával.

A Kahi kezelés folyamata »

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva