Fény-Háló

Damien Wynne kifejlesztett egy technikát, amelyben egy egészen új, multidimenzionális szintű energia-gyógyítást hozott létre.
 
Mi a Fény-Háló?

A Fény-Háló olyan, mintha elképzelnénk egy asztalterítőt, melynek a fonalai fíberoptikai kábelek. Mindegyik kábel információs szálakat foglal magába, amelynél minden szál különböző. Némelyik átprogramozásra szolgál egy új információval, amelyek a csillagokhoz kapcsolódnak, mások a Föld energiáihoz kötődnek és mindegyik kapcsolódik a sejtjeinkhez. Egyesek a blokkok tisztítására valók és vannak, amelyek az idővonalhoz, a múltunkhoz kapcsolódnak, előző életekhez és az idő kezdetéhez. Mind egymással összefonódva. Így, ha meghúznánk egy szálat középen, az az egész asztalterítőre hatással lenne. Tehát, ha bármelyik szálon dolgozunk, az mindegyikre és az egészre is befolyással lesz. Ha el tudunk képzelni többet ezekből a terítőkből, amelyek mind összekapcsolódnak különböző szintjein a térnek, az időnek és a dimenzióknak, akkor érthető, hogy ha egy szálon dolgozunk, az folyamatosan hatással lesz az összesre.

Hogyan működik a Fény-Háló?

Megtalálja a nehéz energiákat a test körül és a testben, a szervekben, a csontokban, a szövetekben és a sejtekben, valamint segít elengedni ezeket az energiákat, ha a lélek készen áll rá. Kitisztítja a gerincet és aktiválja a kristályokat, amelyek a gerincben és a testben vannak. Az aktiválás kiviszi a masszív energiákat az agyból úgy, hogy élő csatornává válhatunk az Univerzummal és a Földdel. Visszahozza a lelket teljes egészében a testbe, hogy teljes életet tudjunk élni, a valódi utunkat járva. Nincs szükség előzetes gyakorlatra ebben a munkában ahhoz, hogy össze tudj kapcsolódni a Fény-Hálóval. Az aktiválás megnyitja a blokkjaidat, és Tőled függ, hogy akarod-e rendezni ezeket. Mindannyiunknak szabad akarata van és olyan messze tudjuk ezt elvinni, amilyen messze csak szeretnénk.

Mit jelent a kliens számára a Fény-Háló aktiválása?

Az aktiválás felébreszti az eredeti kapcsolatunkat a csillagokkal és segít letisztítani a fizikai test, az elme és a lélek tervezetét. Megtisztítja a DNS-ünket, eltávolít minden olyan programot amelyet készek vagyunk elengedni úgy a családi vonalon, mint az előző életeinkből. Kitisztítja a sejteket és helyreállítja őket, hogy a frekvenciájuk tökéletes harmóniában legyen az Univerzummal. Miután kapcsolatba kerülsz a teremtői energiával, és elfogadod a létezésed  - "vagyok" -, akkor minden egyes sejtedben felszabadítasz egy kódot, ami elindítja azt a frekvenciát, ami az isteni áramlatban tart. Egy dolgod van ettől a pillanattól kezdve. Hagyd áramlani a folyót és ne kapaszkodj a partba. :)

Milyen változásokat tapasztalhatunk egy aktiválás után?

Kezdetben észleled, majd tiszta szemmel látod azokat a struktúrákat, amelyek nem tiszták körülötted. A természethez való kapcsolatod változni fog és egyre jobban összhangban leszel az Anyafölddel. Helyre áll az eredeti kapcsolatod, hogy harmóniában tudj élni. Segíteni fog elcsendesíteni az elmédet és magával hozza az EGYség érzetét az Univerzummal. Nyitottá fogsz válni a csillagcsaládainkkal való kapcsolatra és mindazokra az információkra, amelyek fontosak számodra és amelyek tanáccsal szolgálhatnak az utadon. Az Univerzális Fény-Hálóhoz fogsz kapcsolódni és minden kapcsolatod kitisztult és nyitott lesz, hogy támogasson. Bárkivel, akivel kapcsolatban vagy, hatással lesz rá.

A Fény-Háló előnyei:

 • törli a traumákat, félelmeket,
 • kezeli a nehéz energiákat, mint a depresszió és a szorongás,
 • segít elengedni a múltbeli és genetikai programokat, legyen ez párkapcsolati, családi, vallási, szexuális, stb. eredetű, amelyek már nem szolgálják a további fejlődést,
 • nagyon erőteljes szív-központú életérzést teremt, ezáltal intenzíven gyengíti az EGO-t,
 • a Forráshoz és a Földanyához való kapcsolódás által javítja a kapcsolatteremtő képességünket,
 • megteremti a tisztább látást a lélektervünk szerint,
 • mélyebb kapcsolatot teremt az ember igazi énjével,
 • növeli a sejtek frekvenciáját a szervezetben,
 • elősegíti önmagunk feltétel nélküli elfogadását,
 • emeli a tudatosságot és a képességet arra, hogy egyértelmű döntéseket hozzunk az életben,
 • biztosítja a családtagokkal és a barátokkal egy mély és bensőséges kapcsolat kialakítását azáltal, hogy megmutatja, kik Ők és milyen szerepet játszanak az életünkben valójában,
 • fokozza az intuíciót és a belső tudást,
 • segít megtalálni a betegségek gyökerét,
 • a teremtői mintát újrakódolja a DNS-ünkben,
 • beindítja a szervezet öngyógyító erőit,
 • vitalitást és életerőt hoz létre,
 • emeli a szexuális energiát,
 • csökkenti a stresszt és javítja az alvást,
 • segít a fiatalodásban és a belső szépség helyreállításában,
 • örömöt, nyugalmat és belső békét teremt,
 • emeli a belső útmutatást az élet minden területén,
 • megtanít a jelenben lenni,
 • lehetővé teszi az élet áramlását önmagadon át: bizalom, elfogadás és átadás;
 • csatornát nyit az Univerzális információkhoz.

Hány alkalom szükséges?

Ezt az aktiválást csak egyszer kell megcsinálni, nincs szükség ismétlésre. Azonban az aktiválás két lépésből áll. Az első lépés után a második 24 óra múlva, de legkésőbb 1 hónapon belül meg kell, hogy történjen. Ha ez az idő nincs betartva, akkor az egész aktiválást meg kell ismételni.

Felébresztettem a kíváncsiságot Benned? Itt tudsz bejelentkezni >> 

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva