Szeretettel köszöntelek!

Fónyi Mariannak hívnak és mától kezdve én lehetek a személyes kísérőd, hogy a rendelkezésemre álló eszközök segítségével visszanyerd régi egészségi állapotodat. Esetedben  egy mindent átfogó "gyógyítási rendszert" fogok alkalmazni.

további részletek »

A kahi healing®-ről

A Kahi Healing® a jövő új információs orvoslása, egy új és egységes négydimenziós "gyógyítási koncepció" mindenki számára, amely az egyedi kombinációinak köszönhetően egy erőteljes és egységes rendszert alkot, és a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzárendelve.

további részletek »

 

Beszélgetés

A kezelést egy személyes konzultáció előzi meg, amely a problémáidat, körülményeidet, önmagadhoz és egészségedhez való viszonyodat térképezi fel az okok feltárása céljából.

Kezelés

Amikor egyek vagyunk, akkor a saját Isteni mivoltunkat éljük, ilyenkor mindenféle ítélettől, betegségtől és hiányállapottól mentesek vagyunk.

Tapasztalat

"Három hónapja voltam az első Kahi kezelésen. A kezelés másnapján úgy éreztem magam, mint 18 éves koromban.

  tovább olvasom »

tovább olvasom »

tovább olvasom »

 

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva