Kahi Healing®

A Kahi Healing® a jövő új információs orvoslása, egy új és egységes négydimenziós "gyógyítási koncepció" mindenki számára, amely az egyedi kombinációinak köszönhetően egy erőteljes és egységes rendszert alkot és a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzárendelve.

A Kahi Healing® kezelés négy szinten hat: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén. A Kahi koncepciója, hogy összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást, az indiai csakratudománnyal, a kvantum- vagy mátrix gyógyítással és a legújabb orosz gyógyítási technikákkal.

Ennek köszönhetően a  Kahi kezelés által a kliens öngyógyító erői újra aktiválódnak és a test, a lélek és a szellem oly módon kerül harmóniába, hogy az öngyógyítási folyamatok gyorsan és eredményesen hathatnak.

Ne felejtsük el, hogy mindenben ami a Földünkön megtalálható, láthatatlan világosságként egy leírhatatlan értelem lakozik, amelyet egyre többünk érzékel. Ezáltal egy újfajta tudatosság tud kialakulni, amely nagyszerű lehetőséget jelent a test, a lélek és a szellem egészsége szempontjából.

Nyerj most ingyenes Kahi Healing kezelést »

Mit ad nekem a Kahi Healing?


A KAHI kezelést egy személyes konzultáció előzi meg, amely a problémáidat, körülményeidet, önmagadhoz és az egészségedhez való viszonyod térképezi fel az okok feltárása céljából. A kezelés egyik része állva történik, amennyiben ezt az egészségi állapotod lehetővé teszi. Ebben a pozícióban tudom a leghatékonyabban érzékelni az energiaáramlásod és tested reakcióit.

A KaHi kezelések során a diszharmonikus energiamezőt összekapcsolom a tudatalattiddal. Így tudatosodik a lelkedben a megbomlott harmónia. A terápia során egyik kezemmel érintem a tested, míg a másik kezem az információsmezőn belül, vagy kívül van. Az érintések 10 másodperc és 3 perc között váltakozhatnak.

Miután aktiválódnak az öngyógyító erőid, Te indítod el a gyógyulás, változás folyamatát. Ebben a fázisban enyhe szédülést, melegséget, hidegséget, bizsergést, vagy egy spontán jó érzést is tapasztalhatsz. Összességében a beavatkozás, egy kellemes és felszabadító érzést jelenthet a számodra.

Az információs mező és a benned végbemenő energia változás a beavatkozást követően már pár percen belül érezhetővé válik. A fizikai-, lelki- és szellemi rendszer harmóniája helyre áll - az „isteni rend” értelmében - az érintett pontok között létrejött energiamezőben.

Egy kezelés általában 60-90 percig tart, de az egyes kezeléseknél hozzád és az adott problémához igazítom a Kahi kezelés időtartamát.

Jelentkezz be egy KaHi Healing kezelésre! »


Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva