Magamról

Köszönöm, hogy ellátogattál a Trenon oldalaira és utána olvastál néhány kérdésnek, amely felvetődött benned. Bízom benne, hogy személyesen is lesz lehetőségünk találkozni.

Világszerte átalakulást élünk. Egyre nyitottabbá válik a tudatunk a magasabb rezgésekre, de eközben fontos azt is szem előtt tartanunk, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő érzetek sokszor még félelmet kelthetnek bennünk, hiszen nem illeszkednek a hagyományos tudatszint rendszerébe.


Mindaz amit a Trenon oldalain olvastál egyfajta rövid betekintés ebbe a csodálatos világba, ahol globális összeköttetésben állunk mindennel, ami létezik.

Gyerekkorom óta egyfajta felfoghatatlan erő mindig abba az irányba terelgetett, ahol segíteni tudtam. Így felnőtt koromra a hagyományos orvoslásban szerzett több éves munkatapaszlatom által megismertem az emberi test anatómiáját, de tudtam, hogy ez a teljes gyógyuláshoz még nem elegendő, ezért egyre több figyelmet szenteltem a test, lélek, szellem hármas egységének. Elsajátítottam a tradicionális keralai ayurvéda tanait és masszázstechnikáját, de még ezek összessége sem adta meg azt a fajta "igen" élményt, amelyre az az érzésem lett volna, hogy hazaérkeztem, mert ez az én utam. Ezért tovább kerestem...

Évekkel később a családomon belül szembesültünk egy nagyon komoly betegséggel és tudtam, hogy nem a hagyományos orvoslás lesz a legjobb megoldás az EGÉSZség eléréséhez. Ekkor talált rám a Kahi. Az eredmények magukért beszéltek, így eldöntöttem, hogy részt veszek a Kahi Healing magyarországi bevezetésében. Az elsők között szereztem Kahi Healing Practitioner minősítést.

Természetesen folyamatosan képzem magam. Elvégeztem a Szellemi gerincállítás tanfolyamot, amelyet szintén Tom Rietdorftól sajátíthattam el. 2013. júliusában Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez. Valódi hálával tölt el, hogy részt vehettem ezen a kurzuson.

Személyes fejlődésemért pedig mindenkinek hálás vagyok, aki részese volt bármilyen formában az eddigi életemnek. Legfrissebb élményem 2013. szeptemberéhez kötődik, ahol Ausztriában Damien Wynne tartott egy négy napos szemináriumot, amely egy teljesen más síkra emelte addigi tudatosságomat. Köszönet érte Damien.

Lecsendesedtem és elfogadtam, hogy ebben a belső csendben a felettes énnek adjam át a teljes irányítást, elengedjem az áramló folyó két partját, és ne kapaszkodjak tovább.

A Kahi kezelések, az Orosz Regenerációs Technikák és a Szellemi gerinállítások alkalmával megtapasztalhattam, hogy messze az emberi tudást meghaladó érzékelés fölötti információk és a becsatlakozó tiszta energiák csodálatos eredményeket képesek megteremteni. 

Ebben lehetek a segítségedre, hogy a rendelkezésemre álló eszközök támogatásával visszanyerd  régi egészségi állapotod. Esetedben a Kahi-Healing® módszerét,  vagy az orosz gyógyító technikákat fogom alkalmazni. Ezt a mindent átfogó "gyógyítási koncepciót" az információs orvoslás területéről, amely a legmodernebb tudományos és szellemi ismeretekre épül.

Tiszta szívből hálás vagyok mindazért a változásért az életemben, amelyek erre az útra irányítottak. Az egységért, amelyben felemelő dolog létezni és a szeretetért, amelyet nap, mint nap lehetőségem van a kliensek kapcsán is átélni.

Problémáid vannak, vagy valóban változtatni akarsz az életeden?

Ha igen, keress bizalommal az elérhetőségeimen »

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva