Tapasztalatok a Kahi kezelésről


"Kedves Mariann!

Mielőtt megtörtént, amire leginkább vágytam, azt gondoltam, hogy nincs tovább és a fájdalom felemészti minden sejtem. Ekkor bukkant fel életemben a Kahi Healing egy kolléganőm által. Persze először csak tologattam ide-oda, kinyitottam a neten, letettem tálcára, odáztam, míg megért bennem a pillanat. Újra böngészni kezdtem az oldalt, eljutottam a kezelőkhöz és a belső iránytű Hozzád vezetett, amiért nagyon hálás vagyok a fentieknek!

Gerincsérvvel küzdök, lassan elmondhatom, hogy küzdöttem! - több mint két éve. Két műtét után a testem továbbra is megtört a lélek súlya alatt, a hétköznapi feladatok is kihívások voltak, a fájdalommal sziámi ikrek voltunk, nehezen jártam, nem tudtam aludni és minden káoszos volt.

Gerincállítást alkalmaztál, ami mindent megváltoztatott az életemben fizikai szintemen és látásmódomban egyaránt.
Nem mondom, hogy fájdalommentes volt, de fájdalmaim előbb enyhültek, mostanra szinte teljesen megszűntek. Egyenes háttal (gerinccel) járok, sőt, a legfontosabb, hogy gördülékenyen JÁROK! Nincsenek gyógyszerek, tapaszok csak tapasztalatok :)! Nem kevés! Amit a szike nem tudott, azt Általad az Égiek megoldották!

Végre tudok aludni, ülni, állni, jönni-menni, szaladni a széllel és újra Élek, Látok és egyre biztosabban lépkedek az Úton, amit követnem kell! Még nem vagyok a végén de biztos léptekkel haladok.

Köszönöm!

Szeretettel : Andi"


"Kolleganőim bíztatására és ajánlásaira mentem el Kahi kezelésre. A kezelés előtt úgy éreztem, hogy mindent feketén látok és csak rossz dolgok történnek velem. Az egyik legnagyobb problémám a szóbeli nyelvvizsgám sikertelensége volt. A nyelvvizsgám előtt több évig tanultam az angol nyelvet, jártam nyelviskolába, magántanárhoz és természetesen otthon is tanultam. A felmérőim általában 80-95%-osak lettek, de a nyelvvizsgám többször egymás után nem sikerült pár pont hiányában.

Mariann nagyon kedvesen és nyitottan fogadott. Az önbizalmam növelésével és a torokcsakrám megnyitásával, kitisztításával segített nekem. A kezelés után sikeres nyelvvizsgát tettem le. Hihetetlennek hangzik, de szerencsére igaz :-).

Nagyon köszönöm a segítséget!"

Timi, Budapest


"Kedves Mariann!
 
Én úgy érzem, hogy mind fizikálisan, mind lelkileg és szellemileg felszabadító hatású számomra a gerincállítás. Fizikális szinten szó szerint érzem, hogy egyenesebben tartom magamat, nem fáj a hátam már annyit, a 7-es csigolyámnál a púpom minimálisra csökkent. Egyenesebbé váltak a gondolataim, egyenesebben viselkedem a kapcsolataimban. Úgy érzem, hogy a párom irányában is határozottabbá váltam, már nem keresem a menekülési útvonalat a számomra nem kellemes helyzeteinkből, hanem törekszem a megoldásra. Úgy érzem, hogy megerősödött a kettőnk közötti kapcsolat és remélem, hogy ez egyre inkább csak jó lesz. :-). Főként, ha ő is megy hozzád kezelésre.

És még valami: az energiák érzékelése egyre erőteljesebb a mindennapjaimban.
 
Legyen szép napod!"
 
L. Éva, Göd
 

"Mielőtt Mariannt megkerestem, nem igazán tudtam mitévő legyek, és kihez forduljak... Szorongásos és depressziós tüneteim voltak, kezdtek kicsúszni a dolgok a kezeim közül és egyre inkább összecsaptak felettem a hullámok. Tudtam, hogy tennem kell  valamit, de fogalmam sem volt, hogy mit. Egy dologban voltam biztos, hogy nem  gyógyszerekre van szükségem, amitől még jobban "elveszítem önmagam és a személyiségem"... Féltem, hogy már sosem leszek a régi és lassanként azt is elfelejtettem, hogy valaha boldog voltam. Kezdem belebolondulni ebbe az egész helyzetbe.

Egy akción bukkantam rá a Kahi kezelésre és Mariannra, ami felkeltette az érdeklődésemet, ezért egyből megkerestem. Az első alkalommal még ha nem is hittem benne, (....hiszen elég nehéz abban hinni, amit nem látsz és még nem is tapasztaltál...) de iszonyatosan bíztam és reménykedtem!!!

Szeretettel fogadott, beszélgettünk és bármit kérdezhettem tőle, kedves volt és megnyugtató. Szinte bármikor felhívhattam, vagy írhattam neki, rendelkezésemre állt bármilyen kérdésem volt...

Három  kezelésen vettem részt. És a következőket tapasztaltam meg.

Minden kezelés után egy furcsa szavakkal el nem mondható jelenséget, vibrálást és mozgást éreztem magam körül.

A második kezelés utáni napokban történt a számomra is megfoghatóbb változás. Reggelente könnyebben keltem fel, jobban ment a munka, jobb kedvem lett és  hirtelen terveim, céljaim lettek.  Abban a pillanatban úgy éreztem mintha visszataláltam volna önmagamhoz. Azóta sokan észreveszik, hogy vidámabb vagyok és jobban odafigyelek dolgokra :), és ez még jobban feldob.

Már vége a harmadik Kahi kezelésemnek, amiről én döntöttem el, hogy igénybe szeretném venni. Még várom  és remélem a további változást is, hogy még teljesebbé válok, hiszen az energiák tovább dolgoznak. Tudom nem szabad siettetni a folyamatot, de én már nem csak bízom, hanem HISZEK is benne és teszek is érte, nem csak a csodát várom, bár valóban felér azzal :)!

Mindenkinek meleg szívvel, csak ajánlani tudom, mert ha egyszer meggyógyul az bármit megér és tényleg az egészségünk a legfontosabb. Ha másra nem is, de erre megtanít a betegség.

Kedves Mariann!:) Én itt és még egyszer végtelenül köszönöm, bár ez annyira kevés és kicsi szó arra, hogy "elindítottál" az utamon, és "segítettél hazatalálni". Hálával tartozom neked!! Szerintem még lesz alkalmunk találkozni... Legalábbis REMÉLEM :)"

Reménylány 21, Budapest


"Az első találkozásunk és a Kahi kezelés óta, - ami ez év március elején volt - mintha minden megváltozott volna körülöttem. Létezem, mint egy állóvíz és ez olyan nagyon jó érzés:). Eleinte néha zavart ez az állapot, ami azonban az eltelt 5 hónapban elmúlt. Előbújt az  összeszedettebb, nyugisabb énem, visszataláltam önmagamhoz. Most már úgy élek, ahogy a "nagy könyvekben" írják és amikor időszakonként kizökkenek, akkor is hamar rendeződik körülöttem minden. 
Tíz éve olvasgatom a könyveket, hogy hogyan kellene éljem az életemet és Te, mintha bekapcsoltál volna valami gombot máris simán működik. Igazán szép az élet:)))). Köszönöm !!!!!!"

B. Enikő, Erdély
 

"Az elmúlt napokban több év után egy, évek óta nem beszélt nyelven kellett megszólaljak egy társaságban. Könnyedén társalogtam nem hétköznapi témákról (filozófia, vallás stb.). Ha valamilyen szó nem jutott eszembe, akkor sem görcsöltem. Mivel tudom, hogy ilyen helyzetekben milyen reakcióim voltak régebben, biztos vagyok benne, hogy a számos pozitív tapasztalatom mellett ez a változás is a Kahi kezeléseknek tudható be.

Szeretettel ajánlom mindenkinek a kezelést!"

F.Marcsi, Budapest


"Kedves Mariann!

Szeretném Neked szívből megköszönni mindazt a segítséget,
amit terhességem alatt, és kicsi Dávidunk érkezése óta is kapok Tőled! Rengeteget jelentett minden kezelésed! Az ősökkel történt oldás óta pozitívan változott a kapcsolatom Picurommal, VÉGRE Rám is teli szájjal mosolyog, és örül Nekem minden ébredésekor:)  hiszen minden Anyának ez a legnagyobb öröme.

Lelkem boldog, és felszabadult HÁLA Neked! Nagyon sok erőt és boldogságot kívánok, hogy így haladj tovább utadon, és minél több léleknek nyújthass olyan óriási segítséget, mint amit Nekünk sikerült;)."

T. Kinga, Budapest
 

Tavasszal elkezdett fájni a fejem, egyre gyakrabban, egyre jobban. Már folyamatossá vált a hasogató fejgörcs, ezzel feküdtem, erre keltem, sosem volt szünet. Orvoshoz nem mertem elmenni, inkább saját szakállamra próbáltam a fájdalmat enyhíteni már negyedik hete. Váltogattam a különböző hatóanyagú fájdalomcsillapító gyógyszereket, naponta többször is, illetve már kettesével szedtem a központi idegrendszerre hatót. Édesapám négy áttétes agydaganata sokkoló emlékekkel kísértett, rettegtem a gondolattól, hogy nálam is erről van szó. Kedves barátnőm felajánlotta, hogy a Kahi segítségével megpróbál segíteni, de a fejembe vett buta gondolatok törléséhez kézzel fogható bizonyítékra volt szükségem – soron kívüli koponyaröntgen és CT, neurológiai kivizsgálás, negatív minden lelet. A több, mint egy hónapja tartó görcsös fejfájásra nem találtak magyarázatot…. 

Ezek után – minden kétkedésem ellenére – én magam kértem, hogy próbáljuk ki a Kahi kezelést, ártani nem árt, maximum nem használ alapon. A kezelés maga nagyon furcsa érzésekkel társult, hol rázott a hideg, hol pedig forró volt a bőröm ott, ahol Mariann tenyere megérintett. És folyamatos késztetést éreztem, hogy a kellemes háttérzene hatására nyolcasokat írjak le a testemmel, valami furcsa, ringatózó mozdulatokkal. A fejfájás miatt kétszer estem át Kahi kezelésen, a második alkalom után teljesen megszűnt a fejgörcs, ami azóta sem tért vissza, pedig eltelt azóta három hónap. És nem tagadom, nagyon jól érzem magam ebben az új helyzetben.”

L. Rita, Budapest
 

Három hónapja voltam az első Kahi kezelésen. A kezelés másnapján úgy éreztem magam, mint 18 éves koromban. Olyan érzésem volt, mintha most kezdeném felnőtt életemet. Tele voltam hittel, bizalommal a jövőt illetően. Ez a nyugalom azóta is megvan. A félelmeim teljesen megszűntek. 

Gyakran olvashatjuk, hogy a jelenben kell élni, csak ezek a könyvek éppen azt nem mondják meg, hogyan is lehet ezt elérni. A kezelés óta gyakran veszem észre, hogy megélem a jelent.

Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek.”

F. Mária, Budapest

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva