Tudatos teremtés - intenzív tábor

Miért pont Te? Miért pont most? Miért pont Velünk? Ha csak egyetlen mondattal szeretnénk ezekre a kérdésekre válaszolni, akkor Osho-t idéznénk...

"A létezés készen áll arra, hogy megadja neked a Paradicsomot itt és most, de te egyre halogatod - a halál utánra." De a célunk ennél sokkal több. Szeretnénk, ha felébrednél és felfedeznéd az életed egyik legértékesebb kincsét a TUDATOSSÁGOD.

Minden nap teremtesz, de valójában realizálod, hogy mit hozol mozgásba, minek adsz életet? És most nem a gondolkozzál pozitívan irányt akarjuk képviselni, egyszerűen csak tudatni akarjuk Veled, hogy ez a tábor miben más, mint az eddigiek. Szeretnénk felébreszteni a szellemed, hiszen a tudatos teremtés az a momentum az életedben,aminek kapcsán rájössz, hogy SENKINEK és SEMMINEK nem vagy kiszolgáltatva. És ez innentől kezdve egyet jelent, a SZABADSÁGOT. Ezt az utat mutatjuk meg, amelyen Te döntöd el, hogy elindulsz-e.
 
Mivel lehetsz gazdagabb ha velünk töltöd ezt a három napot?

 
Megteremtheted magadban a belső egyensúlyt és a körülötted lévő áramlások közepette harmóniát hozhatsz létre, amelyben ha kellően nyitott vagy megérezheted a szíved, ami által, ha kialakul egy helyzet az életedben, kreatívan és rugalmasan fogod a megoldást keresni, zavarodott reakciók helyett.

Megláthatod magadban azokat az értékeket amelyek mindig is a Tieid voltak, de bezártad a lehetőségeit, hogy felfedezd őket. Ezáltal más emberként hagyhatod el a tábort, mint ahogy közénk érkeztél. Tudatosabban, magasabb rezgésszámmal, nyitottabb szívvel.

Eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy nem az életkorod és az eltelt idő határozza meg a tudatosságod, hanem a szíved mélysége, és az ebben bekövetkező minőségi változás, amely akkor jön létre, ha az ember a saját Én-jének a FORRÁS-át szemléli, ahonnan ő ered. Erre a tapasztalásra invitálunk.

Hiszel a véletlenekben, vagy szerinted sorsszerű a helyszín?

A cím:
Dobogókő, (a Föld szívcsakrája) Fény utca (mint világosság) 1.(mint a kezdet)


És ha már a helyszín sorsszerű, akkor az időpont sem véletlen:

2013. szeptember 13-14-15. között kerül megrendezésre a tábor.

Szemezgessünk a három nap programjaiból:

  • a test harmonizálása a chi kung-on (ősi kínai energia torna és meditáció) keresztül, 
  • a spiritualitás és a tudomány kapcsolódása, 
  • az energiák érzékelése különböző gyakorlatok segítségével,
  • elméleti ismeretek a minket körülvevő információs térről,
  • közelebbi tapasztalások a lélekkel,
  • szívcsakra meditáció a szívcsakránál,
  • szauna, tábortűz, és még sok minden más...

A programok mellett a szállás és a teljes ellátás tábori körülmények között (2-3 ágyas szobákban) biztosított. Kezdés 13-án, pénteken 14 órakor.

Mi az amit ne hagyjál otthon, mert szükséged lesz rá:

  • laza ruha és tornacipő az edzésekhez,
  • kényelmes nadrág és póló a meditációkhoz, 
  • valamint polifoam szivacs.

Az alaptáborban, a 700 méteres tengerszint feletti magasságban a hangulatért felelősök:

Kovacsek Zoltán, chi kung oktató, többszörös kung fu világbajnok
Fónyi Mariann, útkereső, alternatív terapeuta, Kahi-Healing practicioner

A tábor költsége: 68.000,- Ft
Augusztus 20-ig történő jelentkezés esetén: 64.000,- Ft
Amennyiben nem egyedül jössz, hanem többed magaddal, akkor mindegyikőtök tábor költsége: 59.000,- Ft.

Amennyiben kérdésed van, hívd a 06-20/354-2905 számot.
 
A táborban mindösszesen 15 fő számára tudunk helyet biztosítani, így ha szeretnél ott lenni jelentkezésedet az alábbi űrlap kitöltésével és 10.000,- Ft előleg befizetésével erősítheted meg. Jelentkezz itt!

Várunk szeretettel:

Mariann és Zoli

Talán emiatt is megéri megosztani:).

Kitekintés

Az isteni részecskéért járt idén a fizikai Nobel-díj

Francois Englert és Peter W. Higgs kapta idén a fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémián Stockholmban. Az elismerést az isteni részecskeként emlegetett Higgs-bozon elméleti megalapozásáért kapták a szakemberek.

további részletek »

Damien Wynne a Fény-Háló megalkotója

Meghatározó élményben volt részem 2013. szeptemberében Ausztriában, ahol európai körútján négy napos szemináriumot tartott Damien Wynne a Fény-Háló technika (Light Grids) megalkotója.

további részletek »

Titokzatos orosz gyógymódok

Aurovilleből (Dél-Indiából) előszőr látogatott hazánkba Sandira, aki az új orosz tudás átadásával tovább erősítette azt a kaput, amely ajtót nyit a kozmikus tudatossághoz és az emberi tudatosság kritikus szintjéhez.

további részletek »

Korábbi híreink

A TRENON hármassága

Kahi Healing®

Évezredes kultúrák eszenciája a kezelésben

tovább olvasom »

 

Ayurvédikus masszázs

5000 éves indiai masszázs és terápia

tovább olvasom »

 

Tiszta élelmiszerek

Amelyek teljessé teszik az egészségünket

tovább olvasom »

 

Felhasználási feltételek: megkérünk, hogy a honlapon szereplő tartalmakból csak előzetes egyeztetés után, forrás megjelölésével másolj más honlapra.

Jogi nyilatkozat: A KaHi Healing®, a szellemi gerincállítás és a Fény-Háló kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, valamint pozitívan befolyásolhatja az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat is felgyorsíthat. A kezeléseken való részvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi, vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek orvosi értelemben nem jelenthetők ki.

© 2014 - minden jog fenntartva